Komplett Kommunikation är här...

Först när samhället är nåbart kan vi tala om delaktighet

Vi tar hand om helheten

T-Meeting följer standarden för Total Konversation. Du kan alltså använda de nationella förmedlingstjänster för döva och hörselskadade som är öppna dygnet runt. Vi driver också utvecklingen framåt. 

För att elektronisk kommunikation ska fungera som för alla andra behövs telekommunikation som klarar av kraven för Totalkonversation. IVVR-Videoväxel klarar köhantering för olika media, prioritering av nödsamtal och Ring direkt. TM-VRX Nationell förmedlingstjänst gör att det är möjligt att erbjuda nationell lösning för teckenspråkstolkning och texttelefoniförmedling. I tjänsten ingår statistik coh fakturering. TM-VRX används idag av Tolketjensten, NAV i Norge.

Det behövs mycket mer än appar för att få kommunikation att fungera för alla. Därför erbjuder vi även en TM-lösning för professionella: TM-PRO är specialdesignad för personal i callcenter som även behöver använda teckenspråk och texttelefoni. Användningsområde är tolktjänster, videobesök inom hälsovården. För offentliga lokaler har vi TM-Public Station PRO.

Våra tjänster gör organisationer tillgängliga