Skicka in ett bidrag och få en gratis måltid på Dövas Dag!

Förutom att hittills vara den enda gulsponsorn utav Dövas Dag...

... Vill vi på T-Meeting bjuda dig som besökare på en gratis måltid. För att få en matkupong behöver du kommentera Facebook-inlägget med en video där du tecknar “Jag gillar T-Meeting”. Gör det enkelt eller spexa till det, det är helt upp till dig! Läs vidare för mer information och regler.

 

 

Regler och information:

  • Du är minst 15 år.
  • Du kommenterar Facebook-inlägget med ett videoklipp där du tecknar "jag gillar T-Meeting." Den behöver alltså inte vara mer än några sekunder lång. Om du av någon anledning inte skulle vilja kommentera inlägget med din video så kan du även mejla in ditt bidrag till amanda@tmeeting.se och skriva "videohälsning" i ämnesraden. Skicka därefter din e-mail till oss via messenger.
  • När du publicerat din video ger du oss rätten att använda ditt bidrag som reklam för T-Meeting och T-Meetings produkter.
  • Matkupongen hämtar du i T-Meetings monter på Dövas Dag. Väl vid vår montern visar du oss att du skickat in ett bidrag och får en matkupong i gengäld. 
  • Endast en matkupong per person.
  • Om du kommenterar inlägget med en video eller mejlar den till oss så får du en garanterad matkupong. Det finns dock ett maxantal utav dessa kuponger men vi meddelar självfallet i tid om de skulle ta slut. 

Exakt vilken mat som serveras avgörs av Fyrishov som har hand om maten.

 

 

Om du har några frågor så är det bara att kontakta oss via t.ex Messenger. Vi hoppas att vi ses den 24/9 på Dövas Dag i Uppsala!